Vervoer voor uw
huisdier regelen
in zes stappen

Van offerte tot en met de aankomst van uw dier op zijn bestemming.

Er komt best wat bij kijken als uw huisdier met het vliegtuig gaat reizen. Wij maken het overzichtelijk door het proces op te knippen in zes stappen.

Stap 1:

Informatie doornemen

Heeft u interesse in onze dienstverlening, neemt u dan de informatie op onze website door. Wij informeren u hier alvast op hoofdlijnen over wat u kunt verwachten.

Stap 2:

Offerte aanvragen

Wanneer u het aanvraagformulier invult krijgt u van ons een prijsopgave voor uw dier(en) en bestemming. De offerte is gebaseerd op de gegevens in uw aanvraagformulier. Naast de mogelijkheden voor uw bestemming en de bijbehorende kosten krijgt u veel aanvullende informatie die specifiek voor u van belang is.

Stap 3:

Reisplan opstellen

Voor elk soort huisdier en voor elke bestemming gelden andere regels en importeisen. Daarom is het belangrijk om een goed reisplan op te stellen. Wij stemmen met u af wat we precies gaan doen en wanneer. Ook bepalen we welke route uw dier gaat afleggen met welke maatschappij.

Stap 4:

Medische keuring en papieren

Het veterinaire gedeelte is vaak het omvangrijkst. Uw dier moet medisch gekeurd en soms extra ingeënt of behandeld tegen een ziekte of parasiet. Alles wordt vastgelegd in documenten. Voor het veterinaire gedeelte werken wij samen met de Pet Travel Clinic in Amsterdam.

Stap 5:

Vliegen

Op de dag dat hij gaat reizen brengt u uw huisdier bij ons kantoor in Hoofddorp. Onze medewerkers kunnen uw dier ook bij u thuis ophalen. Na een check van de kennel, de papieren en natuurlijk uw huisdier, brengen wij hem naar de luchtvaartmaatschappij. En daar gaat hij…

Stap 6:

aankomst

Bij aankomst op de luchthaven van bestemming kan de lokale luchtvrachtagent met wie wij samenwerken op uw verzoek uw dier laten ‘inklaren’ bij de douane. Als uw dier aan alle importeisen voldoet kunt u hem daarna meenemen naar uw nieuwe huis.

Een scherpe offerte op maat van uw huisdier?